fbpx

Hvorfor velge ekstremt smal strålevinkel Sporlys Super smal stråle downlight

super smal strålingsvinkellysfordeling
Hvorfor velge ekstremt smal bjelke vinkellampe Sporlys Super smal stråleled Downlight
Smal stråle downlight. Med utvikle avansement av LED-brikke, mer og mer lysdioderende LED-brikker med høy tetthet kommer, forbedrer lyseffektiviteten stadig, kraften er ikke lenger jakten på belysning. Fremskritt innen LED-teknologi hvilken gjorde utformingen av lamper mer kompakt og enkel.
Samtidig er folks forståelse av nøkkelbelysning og presisjonsbelysning blitt utdypet og anerkjent, noe som har ført til etterspørselen etter lysdioder med ekstremt smale vinkler. For tiden har LED-belysningsmarkedet kontinuerlig dukket opp 12°, 10° eller til og med 8° kveldsmat smal bjelkevinkel lamper, som er mye brukt i belysningsfelt i høy høyde og presisjon.
smal strålevinkel 6 ° førlys
Dothelight har utviklet en serie profesjonelle lamper som oppfyller høy høyde og presis belysning og har en presis vinkel på 6° smal vinkel.
Blant dem, Dothelight 3W, 5w  6° serien ledet tak downlight. Selv om kraften er liten, gir deres ekstremt smale konsentrasjonseffekt en fantastisk lysopplysningseffekt.
smal bjelke led downlight
smallys led downlight (Klikk over bildet for å lære mer 6 ° 3w led downlight)
Som vist ovenfor, Dothelight 3W 6° ført nedlys takserie, 3M lysavstand, målt vinkel 5.8°, dybde mot gjenskinn, spotdiameter 30.4 cm, midtbelysning opp til 863LUX, under forutsetning av kun 3W. Det er utrolig å oppnå en så høy sentral belysning.
 
Samtidig, Dotheligh 5W 6 °ekstremt smal ført nedlys, målt 3M avstand, målt vinkel 6.6 °, spotdiameter 34.6CM, sentral belysning opp til 1018LX, slik høy belysning, kan brukes i en høyde av omtrent 6 meter, og den kan dekke de presise belysningsbehovene til forskjellige høye kommersielle områder.
 
I tillegg Dothelight også ha 6° familie gruppe belysning , som dekker både takserien, baneserien og den overflatemonterte serien. Den har også en dimmefunksjon, som er kompatibel med det intelligente kontrollsystemet og er mer praktisk og intelligent å bruke.
 
 
Dothelight's  6° familie av lett kan møte forskjellige installasjonsmetoder, rom i stor høyde med forskjellige lys og mørke forhold, for eksempel hul villaplass, høyhus lobby og servering i høy høyde. Følgende er en 6° serien i høy høyde med en lyslinjeeffekt:
7w 9w led spore lys zoombar lighitng for spisesal
7w 9w led spore lys zoombar lighitng for spisesal
 
Dothelight, et kommersielt belysningsselskap av høy kvalitet, med en unik optisk design og presis kontroll av lyskvalitet, oppnår en perfekt tolkning av avansert kommersiell belysning. Den første til å bringe det presise belysningskonseptet med profesjonelt lyskontrollnivå inn i high-end belysningsområdet, spesielt i high-end catering, villa, belysningsfelt, oppnådde jevn ros.
 
ledet sporlys for bordbelysning
ledet sporlys for bordbelysning
ledet sporbelysning for restaurant
ledet sporbelysning for restaurant
Dothelight skal studere en serie tilbehør til optisk film for å forbedre lyskvaliteten, og tilby en high-end belysningsløsning for alle kunder.  
Mer informasjon, vent på oss neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Cps: fvrvupp7 | Minimumsbruk 200USD, få 5 % rabatt |||| Cps: UNF83KR3 | Minimumsbruk på 800 USD, få 10 % rabatt [Ekskludert "Bang og tilbehør" ]