fbpx

Pse Zgjidhni këndin jashtëzakonisht të ngushtë me rreze Ndiqni dritën e dritës super të ngushtë të rrezes

Shpërndarja e dritës me kënd rreze super të ngushtë
Pse të zgjidhni kënd shumë të ngushtë me rreze të udhëhequr nga drita e dritës Super e ngushtë e udhëhequr nga rrezatimi Downlight
Drita e ngushtë e rrezes. Me zhvillimi i përparimit me çip LED, gjithnjë e më shumë patate të skuqura LED që lëshojnë dritë me densitet të lartë po vijne, efikasiteti i dritës gjithashtu po përmirësohet vazhdimisht, fuqia nuk është më ndjekja e ndriçimit. Përparimet në teknologjinë LED cili e bëri modelimin e llambave më kompakte dhe të thjeshtë.
Në të njëjtën kohë, kuptimi i njerëzve për ndriçimin kryesor dhe ndriçimin preciz është thelluar dhe njohur, gjë që ka çuar në kërkesën për LED me kënde jashtëzakonisht të ngushta. Aktualisht, tregu i ndriçimit LED është shfaqur vazhdimisht 12°, 10° ose edhe 8° kënd i ngushtë i rrezeve të darkës llamba, të cilat përdoren gjerësisht në fushat e ndriçimit me lartësi të lartë dhe precize.
kënd i ngushtë rreze 6 ° udhëhequr nga drita
Dothelight ka zhvilluar një seri llambash profesionale që plotësojnë lartësinë e lartë dhe ndriçimin e saktë dhe kanë një kënd të saktë prej 6° kënd i ngushtë.
Midis tyre, Drita e dritës 3W, 5w  6° seri udhëhequr tavan rrezet e dritës. Megjithëse fuqia është e vogël, efekti i tyre jashtëzakonisht i ngushtë përqendrimi jep një efekt të mahnitshëm ndriçimi.
rrezja e ngushtë e udhëhequr nga rrezet e diellit
rrezja e ngushtë e udhëhequr nga rrezet e dritës (Klikoni sipër fotove për të mësuar më shumë 6 ° 3w udhëhequr nga drita)
Siç tregohet më lart, Dothelight 3W 6° e çuar poshtëseria e dritës së tavanit, distanca e ndriçimit 3M, këndi i matur 5.8°, anti-shkëlqim i thellë, me diametër vend 30.4CM, ndriçim qendror deri në 863LUX, nën premisën e vetëm 3W. Shtë e mahnitshme të arrihet një ndriçim kaq i lartë qendror.
 
Në të njëjtën kohë, Dotheligh 5W 6 °tejet i ngushtë e çuar poshtëdrita, matur distanca 3M, këndi i matur 6.6 °, diametri vendor 34.6CM, ndriçimi qendror deri në 1018LX, ndriçim i tillë i lartë, mund të përdoret në një lartësi prej rreth 6 metrash, dhe Mund të plotësojë nevojat e sakta të ndriçimit të hapësirave të ndryshme tregtare të larta.
 
Përveç kësaj, Dothelight Edhe kanë 6° familje ndriçimi në grup , duke përfshirë të dy seritë e tavanit, serinë e pista dhe seritë e montuara në sipërfaqe. Ai gjithashtu ka një funksion të zbehtë, i cili është në përputhje me sistemin inteligjent të kontrollit dhe është më i përshtatshëm dhe inteligjent për t’u përdorur.
 
 
Drita e dritës  6° familja e dritë mund të përmbushin metoda të ndryshme instalimi, hapësira me lartësi të larta me raporte të ndryshme të lehta dhe të errëta, të tilla si hapësira e vilave të uritur, holli hoteli me ngritje të lartë dhe ngrënie në lartësi të lartë. Më poshtë është një 6° seri ndriçimi me lartësi të lartë me një efekt të linjës së dritës:
7w 9w udhëhequr dritën e gjurmës së gjumit zoomable për dhomën e darkës
7w 9w udhëhequr dritën e gjurmës së gjumit zoomable për dhomën e darkës
 
Dothelight, një kompani e ndriçimit tregtar me cilësi të lartë, me një dizajn unik optik dhe kontroll të saktë të cilësisë së dritës, arrin një interpretim të përsosur të ndriçimit komercial të nivelit të lartë. I pari që solli konceptin e saktë të ndriçimit të nivelit profesional të kontrollit të dritës në hapësirën e ndriçimit të nivelit të lartë, veçanërisht në fushën e hotelierisë, vilave, fushave të ndriçimit të hoteleve të fundvitit, arriti lavdërime të vazhdueshme.
 
udhëhequr dritë pista për ndriçimin e tryezës
udhëhequr dritë pista për ndriçimin e tryezës
ndriçimi i udhës për restorant
ndriçimi i udhës për restorant
Dothelight do të studiojë një seri aksesorë filmi optikë për të përmirësuar cilësinë e dritës, dhe të ofrojë një zgjidhje të lartë të ndriçimit për çdo klient.  
Më shumë informacion, na prisni herën tjetër.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Cps: fvrvupp7 | Shpenzimi minimal 200USD, Merrni 5% Zbritje |||| Cps: UNF83KR3 | Shpenzimi minimal 800 USD, përfito 10% zbritje [Përjashtuar "Punët dhe aksesorët" ]