fbpx

Aisea ou te fautuaina ai oe SNOW 7w 9w LED Track Light mo Art Gallery Lighting System?

taʻiala mo le faʻaaogaina o faʻamalama ata

1.Configuration + Faʻapitoa- Snow Faasologa mo le Art Gallery Lighting System

Seʻi o tatou vaʻai le a le SNOW mo Art Gallery Lighting System foliga ma faʻamatalaga e pei o lalo ifo o le ata.
O lenei mamanu e tulaga ese i le vaʻaia o le fanua. Faigofie, ae matagofie. Talu ai ona o luga o le eleele na mafua ai ona maualuga le pito i luga o lenei auala.
Lelei lelei: CREE LED + maualuga-Avea Avetaavale
Matou te tuʻuina atu 3 tausaga Tuutuuga

2. Galuega e le mautonu

O lona uiga e mafai ona fetuʻunaʻi le uila o le alalaupapa.
Matou te suia le tulimanu ole SNOW ile fetuʻunaʻiina ole faʻamau ile moli moli pei ole ata lea.
Vaai i lenei vitio ia iloa le auala e fetuutuunai ai le faʻailoga
Aisea tatou te mamanuina ai lenei galuega?
Lenei o matou mafuaʻaga.
I totonu o le fale mataaga, o ituaiga o mea eseese e eseese, e pei o teuteuga teuteu e laiti e pei o upega lima, tupua tetele e pei o le tele o fola; ma le falemataʻaga e tele faʻaaliga lē tumau, faʻaaliga faʻapitoa, e amata mai le tasi masina i le ono masina i le tausaga.
Soʻo se faʻaaliga faapitoa lava e manaʻomia ona toe faʻamumuina, e manaʻomia ai le maualuga o moli ma moli mo moli ma molimatagi. Mo le le tumau le faʻaaliga, i le tulaga o le le mautinoa e uiga i le tele o le faʻaaliga, o le zoomable taʻitaʻia ala malamalama susulu o le a faʻaaogaina mo le tele o ituaiga o faʻamoemoega, o le tele o le nofoaga e mafai ona faʻateleina e faʻamalieina ai manaʻoga o le malamalama mea.

3. Matafaioi Faʻatau

SNOW ua fausia-i le 0-10V galuega faʻatamaʻi.
E ese le eseesega o ata o le Falemataaga, o le maualuga o le faʻalauiloaina o aganuu e ese foi, o le mea e manaʻomia ai le malamalama e eseese, lea e manaʻomia ai le faʻamalamalamaina o moli e tatau ona i ai le faʻaaogaina o le malamalama, ma o auala mimiti e ese lava, o le malamalama e tasi e masani ona faʻaaogaina (0-10V) , po o le triac dimmable.
▲ A faʻaaogaina le moli uila masani mo faʻaaliga, e le mafai ona fetuʻunaʻi le faʻamalamalama, lea o le a mafua ai le iloga manino o le vaʻai i le faʻaaliga.
▲ O le faʻamau faʻamau o le ki mo le faʻamalamalamaina o moli fale mataaga atiae e matou e mafai ona faʻatonutonuina le malamalama o faʻaaliga faigofie.

4. Lelei lelei lelei

SNOW- CRI> 90 (tausi le malamalama faʻaali mataupu i le lanu moni)
             SDMC <3 Sitepu (Tausia le lanu o le malamalama e tumau)
Faʻaalia moli, tele i se siosiomaga sili atu le pogisa, o lea o le a le maualuga tele le faʻalauiloaina o molī ma moli, ae o manaoga mo le CRI ma le tumau o le a maualuga.
O le faʻamalamalamaina o faletusi e masani ona faʻatulagaina ma le faʻaaliga pogisa (ma o le mea moni o nisi o fale ma atinaʻe ei ai ni fale faʻapitoa e sili ona susulu).
Muamua, talu ai o le puipuiga o mea faʻaleaganuʻu (o isi fale mataaga a le fale mataaga o le a faʻatonutonu faʻatonutonu tausaga). Lona lua, ona o le atemosifia, o lea o le susulu aafiaga o le tele o lamepa i 35-55lm / W, tagata faʻataʻitaʻi ma tagata e totogia atili faʻalogo i le ogatasi o le malamalama ma lanu lanu faʻasino igoa.
▲ I se tulaga le lelei, ua e iloa le taua o le tutusa o le malamalama ma le lanu. Afai e le ogatasi le malamalama, o le a mafua ai le le toʻa.

5. Faʻafouina ma isi mea faigaluega e aunoa ma ni mea faigaluega

i moli mataaga, o loʻo i ai le tele eseʻese ma foliga o tu ma aga faʻaleaganuʻu. Masalo i se liʻo poʻo se laina faʻasolosolo.
Vaai i lenei vitio ia iloa pe faʻafefea ona suitulaga ni mea faigaluega eseese e aunoa ma ni meafaigaluega.

6. Faʻasalalau Suʻesuʻega

eseese auala e mafai ona faʻapipiʻi ma fetaui ma ou manaʻoga i le faʻatalamalaina o ata

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Ata

7.Aiga e faʻaaoga SNOW LED Track Light

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Ata
taʻiala mo le faʻaaogaina o faʻamalama ata
taʻiala mo le faʻaaogaina o faʻamalama ata
taʻiala mo le faʻaaogaina o faʻamalama ata
sa lafoina lenei tusitusiga i totonu o iloa. faailoga tusi le permalink.

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *

Cps: fvrvupp7 | Laiti Fa'aalu 200USD, Maua le 5% Pa'u |||| Cps: UNF83KR3 | Laiti Fa'aalu 800USD, Maua 10% Fa'aitiitiga [E le'i aofia ai 'Track and Accessories' ]