Најнови производи на продажба

Прелистајте ги нашите категории

Најнови вести

Нов проект за осветлување на музеите во Кралската опера Мускат

Проектот за музејско осветлување на музичката уметност беше отворен на 17 јануари 2019 година во Кралскиот [...]

Зошто да изберете екстремно тесен агол на светло, Следете ја светлината Супер тесно зрачење во светло

Зошто Изберете екстремно тесен зрак под агол предводена од светлината Супер Тесен зрак предводена од Данон Тесен […]

Зошто ви препорачувам снег 7w 9w LED светло за песна за систем за осветлување во уметничка галерија

1. Конфигурација + изглед - Снежна серија за систем за осветлување на уметнички галерии Ајде да видиме за што СНЕГ е [...]

Откријте ја разликата помеѓу методите за слабеење

Кои се различните методи што се користат за затемнување? Неколку методи се достапни за затемнето осветлување. [...]

Како да изберете добро светло за уметничка галерија

Најдобрата уметност заслужува да се прикаже во најдобро можно светло! Осветлување на вашите уметнички дела [...]

Што е ЛЕР?

Погледнете и ласерска диода. Диода што емитира светлина (ЛЕР) е полупроводничка направа што емитува видлива светлина кога [...]