fbpx

Uusi museon valaistusprojekti Muscat-kuninkaallisessa oopperatalossa

superkapea palkkiohjausvalo taiteiden valaistukseen

Musiikkitaiteen museon valaistushanke avattiin 17. tammikuuta 2019 Muscatin kuninkaallisessa oopperatalossa. Näyttely kertoo oopperan matkan Omaniin. Neljäsataa vuotta sitten, 2011-luvun alussa, ooppera oli juurtumassa Venetsiassa, Italiassa. Vuosisadan loppuun mennessä se oli levinnyt Italian hienoimpiin kaupunkeihin; ja XNUMX-luvulla oopperasta tuli Länsi-Euroopan yleisin ja suosituin musiikkitaide, ja se muutti pian Amerikkaan. Ooppera tuli Omaniin vuonna XNUMX, kun hänen majesteettinsa sulttaani Qaboos bin Said perusti Muscatin kuninkaallisen oopperatalon kunnioittaen maailman oopperan merkittävää historiaa ja rakentamalla samalla vanhoja perinteitä Omanin musiikissa.

Tee tässä näyttelyssä valoa yli 400 + kpl led-kohdevalaisimista näyttelykaappeihin. Molemmat ovat 1w led-upotettuja alasvaloja, zommable 8 ° - 40 °. Tässä näyttelyssä suunnittelijat tarvitsevat valaistusjärjestelmän, joka on 8 ~ 10 kpl alavaloja yhdessä yhdessä kaapissa. Onko valolla rikas kokemus museokaapin valaistuksesta. Yhdistämisessä käytämme räätälöityjä liittimiä ja teemme sen helposti - 8 ~ 10 kpl alasvaloja yhdistetään T-tyyppisellä kaapelilla ja himmennetään 1 kpl himmennettävällä ohjaimella ja 1 kpl himmennimellä, vain kytke ja toista.

Tässä on kuvia näyttelystä, jotka on ottanut Royal Opera House Muscat

1 watin led-näytön valokeila museon valaistusprojektiin
mini led-valonheitin, jota voidaan zoomata museon valaistusprojektiin
Takavalo-kaapin valaistusidea
Dothelight- museon valaistusprojekti
Dothelight - Super Narrow Beam Led Spotlight museon näyttelyesittelyssä

Näyttely: Opera-400 intohimon vuotta

Tuottaja V & A-museo, Lontoo

Paikka: Muscat Royal Opera House - Musikaalin taiteen talo, Omanin sulttaani

Kuva Kuninkaallinen oopperatalo Muscat ja Cesar

Lisätietoja 1w LED-kohdevalo zoomauskelpoinen

Lisätietoja himmentävästä museon valaistusjärjestelmästä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cps: fvrvupp7 | Vähimmäiskulutus 200 USD, saat 5 %:n alennuksen |||| Cps: UNF83KR3 | Vähimmäiskulutus 800 USD, saat 10 %:n alennuksen [poissuljettu "Rata ja tarvikkeet"]