fbpx

Miksi valita erittäin kapea säteen kulma Track Light Super Narrow Beam alavalo

erittäin kapea palkkikulmavalon jakauma
Miksi valita erittäin kapea palkki kulma led-seurata valoa Super Narrow Beam led-alavalo
Kapea palkki alavalo. Kanssa etenemisen kehittäminen LED-sirua, yhä enemmän korkeaa tiheyttä valaisevia LED-siruja ovat tulossa, myös valotehokkuus paranee jatkuvasti, virta ei ole enää valaistuksen harjoittamista. LED-tekniikan edistyminen joka teki lamppujen suunnittelusta kompaktivamman ja yksinkertaisemman.
Samanaikaisesti ihmisten käsitys avainvalaistuksesta ja tarkkuusvalaistuksesta on syventynyt ja tunnustettu, mikä on johtanut erittäin kapeiden kulmien LEDien kysyntään. Tällä hetkellä LED-valaistusmarkkinat ovat jatkuvasti ilmestyneet 12°, 10° tai jopa 8° supper kapea palkkikulma valaisimet, joita käytetään laajasti korkealla ja tarkkuusvalaistuksessa.
kapea palkkikulma 6 ° led-alavalo
Dothelight on kehittänyt sarjan ammatillisia valaisimia, jotka täyttävät korkeuden ja tarkan valaistuksen ja joiden tarkka kulma on 6° kapea kulma.
Heidän keskuudessaan, Takavalo 3W, 5w  6° sarja led katto alasvalo. Vaikka teho on pieni, niiden erittäin kapea keskittyvä vaikutus antaa uskomattoman valaistusvaikutuksen.
kapea palkki led-alavalo
kapea palkki led-alavalo (Napsauta kuvan yläpuolella saadaksesi lisätietoja 6 ° 3w led-alavalosta)
Kuten yllä on osoitettu, Dothelight 3W 6° johti alaskevyt kattosarja, 3M valaisuetäisyys, mitattu kulma 5.8°, heijastuksenestosyvyys, pisteläpimitta 30.4CM, keskivalo 863LUX asti, vain 3W. On hämmästyttävää saavuttaa niin korkea keskusvalaistus.
 
Samaan aikaan, Dotheligh 5W 6 °erittäin kapea johti alasvalo, mitattu 3M etäisyys, mitattu kulma 6.6 °, pisteläpimitta 34.6cm, keskivalo 1018LX saakka, niin korkea valaistus, sitä voidaan käyttää noin 6 metrin korkeudessa, ja se pystyy täyttämään erilaisten korkeakohteiden kaupallisten tilojen tarkat valaistustarpeet.
 
Lisäksi Dothelight Myös omistaa 6° perhe ryhmävalaistus , joka kattaa sekä katto-, tela- ja pinta-asennussarjat. Siinä on myös himmennystoiminto, joka on yhteensopiva älykkään ohjausjärjestelmän kanssa ja on kätevämpi ja älykkäämpi käyttää.
 
 
Dothelight's  6° perheen valo voi tavata erilaisia ​​asennusmenetelmiä, korkealla sijaitsevia tiloja, joissa on eri vaaleat ja tummat suhteet, kuten ontto huvilatila, korkeakerrostalohotellin aula ja ruokasali korkeudessa. Seuraava on 6° sarjan korkeusvalaisinkotelo, jossa on valoviivavaikutus:
7w 9w led-radan kevyt zoomausvalaisin ruokasaliin
7w 9w led-radan kevyt zoomausvalaisin ruokasaliin
 
Dothelight, korkealaatuinen kaupallinen valaistusyhtiö, jolla on ainutlaatuinen optinen muotoilu ja tarkka valon laadun hallinta, saavuttaa huippuluokan kaupallisen valaistuksen täydellisen tulkinnan. Ensimmäinen, joka toi tarkan valaistuskonseptin ammattimaisesta valonsäätelytasosta huippuluokan valaistustilaan, etenkin huippuluokan catering-, huvila- ja hotellivalaistuksen kentällä, sai jatkuvaa kiitosta.
 
led-radan pistevalo pöytävalaistukseen
led-radan pistevalo pöytävalaistukseen
led-radan valaistus ravintolaan
led-radan valaistus ravintolaan
Dothelight tutkii optisten filmien lisävarusteita valon laadun parantamiseksi ja tarjoaa huippuluokan valaistusratkaisun jokaiselle asiakkaalle.  
Lisätietoja odota meille seuraavalla kerralla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cps: fvrvupp7 | Vähimmäiskulutus 200 USD, saat 5 %:n alennuksen |||| Cps: UNF83KR3 | Vähimmäiskulutus 800 USD, saat 10 %:n alennuksen [poissuljettu "Rata ja tarvikkeet"]