fbpx

Hvorfor vælge ekstremt smal strålevinkel Sporlys Super smal stråle-downlight

super smal strålevinkel lysfordeling
Hvorfor vælge ekstremt smal stråle vinkel led Sporlys Super smal bjælke led Downlight
Narrow Beam Downlight. Med udvikle avancement af LED-chip, mere og mere højdensitetslysemitterende LED-chips kommer, lyseffektiviteten forbedres også konstant, strømmen er ikke længere jagt på belysning. Fremskridt inden for LED-teknologi som gjort designet til lamper mere kompakt og enkelt.
Samtidig er folks forståelse af nøglebelysning og præcisionsbelysning blevet uddybet og anerkendt, hvilket har ført til efterspørgslen efter lysdioder med ekstremt smalle vinkler. På nuværende tidspunkt har markedet for LED-belysning løbende vist sig 12°, 10° eller endda 8° aftensmad smal bjælkevinkel lamper, der er vidt brugt i felter i høj højde og præcision.
smal bjælkevinkel 6 ° føringslys
Dothelight har udviklet en serie professionelle lamper, der imødekommer høj højde og præcis belysning og har en nøjagtig vinkel på 6° smal vinkel.
Blandt dem, Dothelight 3W, 5w  6° serie førte loft downlight. Selvom kraften er lille, giver deres ekstremt smalle koncentrerende virkning en fantastisk oplysningseffekt.
smal bjælke led downlight
smallys led downlight (Klik over billedet for at lære mere 6 ° 3w led downlight)
Som vist ovenfor, Dothelight 3W 6° ført nedlysloftserie, 3M lysafstand, målt vinkel 5.8°, antirefleksdybde, spotdiameter 30.4 cm, centerbelysning op til 863LUX, under forudsætning af kun 3W. Det er fantastisk at opnå en så høj central belysning.
 
På samme tid, Dotheligh 5W 6 °ekstremt smal ført nedlys, målt 3M afstand, målt vinkel 6.6 °, spotdiameter 34.6 cm, central belysning op til 1018LX, så høj belysning, kan bruges i en højde af ca. 6 meter, og det kan imødekomme de nøjagtige belysningsbehov i forskellige højhus-kommercielle rum.
 
Derudover Dothelight også have 6° familie gruppe belysning , der dækker både loftserien, baneserien og den overflademonterede serie. Det har også en dæmpningsfunktion, som er kompatibel med det intelligente styresystem og er mere praktisk og intelligent at bruge.
 
 
Dothelight's  6° familie af lys kan imødekomme forskellige installationsmetoder, rum i højde med forskellige lys- og mørkeforhold, såsom hule villaerum, højhuse i lobbyen og spisestue i højde. Følgende er en 6° serie højhøjde belysning etui med en lys linje effekt:
7w 9w led spore lys zoombar lighitng til spisestue
7w 9w led spore lys zoombar lighitng til spisestue
 
Dothelight, et kommercielt belysningsfirma i høj kvalitet, med et unikt optisk design og præcis kontrol af lyskvalitet, opnår en perfekt fortolkning af avanceret kommerciel belysning. Den første til at bringe det præcise belysningskoncept med professionelt lysstyringsniveau ind i high-end belysningsrummet, især i high-end catering, villa, belysningsfelt, opnåede konsekvent ros.
 
ført spor spotlys til bordbelysning
ført spor spotlys til bordbelysning
førte sporbelysning til restaurant
førte sporbelysning til restaurant
Dothelight vil studere en serie tilbehør til optiske film for at forbedre lyskvaliteten og tilbyde en avanceret belysningsløsning til alle kunder.  
Flere oplysninger, vent på os næste gang.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Cps: fvrvupp7 | Minimum forbrug 200USD, få 5% rabat |||| Cps: UNF83KR3 | Minimumsforbrug på 800 USD, få 10 % rabat [Ekskluderet 'Lang og tilbehør']